24 Kasım 2013 Pazar

LÜTUF

Konuştuğum insanlara nadiren hayranlık duyarım, tıpkı geçen gün olduğu gibi. Hayranlık bu farklı birşey. Severek ve keyif alarak sohbet ettiğim insanlar çok ama hayranlık duyduğum, içimdeki coşku ve sevinci gözlerime yansıtan, sohbetin hiç bitmemesini dilediğim kişi çok azdır.

Sene sonuna yaklaşırken 2013 yılını kabaca değerlendirmem gerekirse, 2013 yılının yürek hoplatanı ödülünü ona verdim. Bu da hayranlık duymam gibi ender olan bir his, yüreğimin hoplaması. Dolayısı ile bu kişi aynı zamanda hem hoplatan hem de hayran bırakan, kısacası iki ödülü bir araya topladığımızda yürek yakan ödülünü benden almıştır. 2013 yılının yürek yakanı, kalbin tekrar eski temposunda atmasını sağlayarak hayatıma renk getiren, beni tekrar motive ederek yaşam tempoma   kavuşmamı sağlayandır. Umarım siz de benim kadar şanslıydınız ve şifanızı buldunuz.

Buradan yeni bir aşka yelken açtığım, yeni bir eş, yeni bir sevgiliye denk geldiğim sonucu çıkartılabilir ama bunlardan hiçbirisi doğru değil. Başta söylediğim gibi çok nadir karşılaştığım, tecrübe ettiğim bir tesadüf ve gerçekten iz bırakan, onun enerjisi ve paylaşımı ile hayat enerjimde olumlu bir ivmelenme yaşamama vesile olan, hayat daha pozitif bakmama ve içsel yolculuğumda bana yol gösteren çok değerli bir deneyim yaşatan biricik insan.

Çok değerli bir katkı, başkasının hayatında iz bırakabilmek, onun hayat yolculuğuna yardımcı olabilmek, onu mutlu edebilmek. Minnettarlık ve hayranlık, ona karşı hissettiklerim. Büyük bir sevgi, aşktan öte birşey. Tapınma değil kesinlikle. Hayatımda önemli dönüm noktalarından bir tanesi. Beni daha iyi olmak yolunda varlığı ile motive etmiş, destek olmuş. Bu bir olay olabilir, insanlar olur kimi zaman. Kafamızı, hayatımızı tekrar toparlamamıza yardımcı olur kendisi, tekrar sorgulayıp nereye ve nasıl gideceğimizi gözden geçirerek gerekli düzeltmeleri yapar, yolumuza devam ederiz. Tıpkı rotasından sapmış bir gemiyi tekrar rotasına sokmak gibi.

Bana verilen bir lütuf kendisi, herkesin bir 'ona' ihtiyacı var zaman zaman. Hayatımdan hiç çıkmasın, hep mutlu olsun, manevi yolculuğunda eşlik eden iyilik melekleri her daim yanında olsun. Herkese böyle güzel insanlar ile karşılaşmak nasip olsun.

Hiç yorum yok: